Beschikbaar in: | English | Español | Nederlands |
BannerMaker.be
Hoe maak je een banner?
Banner of button met Animatie Maken - Gratis
 
Gratis
"wist u dat"
op je site


www.wistudat.netFantastische kortingscode

 

Thuiswerken

Gulden

Koop Nocks Utility voor 50% korting

 

PayPal alternatieven
Thuiswerk

Met BannerMaker,be kunt u zonder registraties, snel en toch flexibel een leuke banner of button met animatie maken. Gratis en zonder reclame op uw banner.

Op deze animatie-página heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van 1 van de tekst-animatie effecten die de BannerMaker voor u beschikbaar heeft.

Standaard ziet u op deze página 1 ontwerp met de afmeting 468x60.
Klik op "Kiezen/Maken-Basis" om een ander ontwerp te kiezen of zelf te maken met de afmeting die u wenst.
Op die basis-página kunt u onbeperkte vaste teksten aan uw banner. Deze basis kunt gebruiken om d.m.v. deze página daarop een animatie te maken. Als u geen animatie wenst kan de basis ook als eindresultaat dienen.

Voor een snellere animatie maakt u de vertraging kleiner.

Dit banner-tool is ontworpen voor het maken van banners en buttons maar u bent natuurlijk vrij om plaatjes en animaties te maken voor andere doelen met andere afmetingen.Vind u dit een handige página, link dan naar ons.


Bewaar de banner en upload deze naar uw eigen webruimte. Een rechterklik doen en dan hotlinken naar het adres in bantemp heeft geen zin omdat deze binnen een dag verwijderd zal worden.

Gebruikt u een banner welke is gemaakt met deze página?
Het enige wat wij vragen in ruil is een link naar onze página. Dat kan naar https://www.bannermaker.be/Banner-Animatie-Maken.asp of gebruik deze link-pagina als steun voor de (toekomstige verdere) ontwikkeling en het gratis gebruik van deze handige bannermaker.


Aanbiedingen bij webshops

Dating:
buitenlandse bruiden
De liefste en mooiste vrijgezelle meisjes vind je bij Amor Si.

Vrouwen uit Honduras

Privacybeleid